AFYONKARAHİSAR / İSCEHİSAR - Selçuklu İlkokulu

23 NİSAN KUTLAMALARI

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının ve Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramının 104. yılı kutlamaları Cumhuriyet Meydanında saat 10.45 çelenk sunumu ile başladı. Saat 11.00 de Selçuklu İlkokulu bahçesindeki sevinçle, coşkuyla ve bir o kadar da gururla sunulan program ile devam etti.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Selçuklu İlkokulu Müdürü Güngör Koç ‘un günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti.

Öğrenciler günün anlam ve önemi belirten şiirler okudular. Gösteriler ana sınıfı öğrencilerinin ‘’Hayat Bayram Olsa adlı gösterisiyle başlayıp diğer sınıfların gösterileriyle devam etti. Programda ilçemizde yapılan çeşitli etkinlik ve yarışmalarda derece giren öğrencilerin ödülleri verildi.Ödül töreninin ardından program sona erdi.

KARNE HEYECANI

TECRÜBE PAYLAŞIM SÖYLEŞİSİ